Шестте Лечебни Звука

Всички органи в тялото ни са заобиколени от специална капсула, наречена фасция, която ги предпазва от атаки. Фасциите са отговорни и за отстраняване на излишната топлина от вътрешните органи към повърхността на кожата. При продължително физическо и емоционално напрежение свободния поток на енергия е блокирана, фасциите вече не работят за премахване на топлината и прегряването, те се компресират и се уплътняват. Един от хирурзите в центъра на Универсалното Лечебно Тао в Ню Йорк в доклада си казва, че сърцата на хората, починали от сърдечен удар, изглеждат така, сякаш са били сварени.

Таоистките майстори са били в състояние да освобождават тялото си от прекомерна топлина, още от дълбока древност. Те установили, че здравите тела излъчват енергия с определена честота.

Чрез Чи Гун на 6-те Лечебни Звука може да се приведат прегретите от от емоции органи в нормалното им състояние и да им се даде възможност да се възстановят.

Благодарение на тези техники, можете да си възвърнете здравето, да преодолеете зависимостта от сънотворни и успокоителни, да предотвратите сърдечен пристъп и да се отървете от страха, депресията и гневните изблици.

Практиките са много нежни и могат лесно да се изпълняват във всяка възраст при практически всякаква телесна конструкция.

 

 
Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Cheap Ray Ban Sunglasses Cheap Ray Bans Ray Ban Sunglasses Cheap Oakley Sunglasses Cheap Oakleys Oakley Sunglasses Cheap Ray Ban Sunglasses Cheap Ray Bans Ray Ban Sunglasses Ray Ban Cyber Monday Ray Ban Black Friday Cheap Oakley Sunglasses Cheap Oakleys Oakley Sunglasses Oakley Outlet Fifa Coins Cheap Fifa Coins Buy Cheap Fifa Coins Buy Fifa Coins Fifa Coins Cheap Fifa Coins Buy Cheap Fifa Coins Buy Fifa Coins