pixel

Безплатно събитие – Вътрешната Усмивка и Емоционален детокс

„Ако искате да откриете тайните на универсума, мислете за енергия, честота и вибрации!“ Никола Тесла

Дата: 19 май 2018
Време:
9:30 – 13:30 ч.
Място:
София, спортна зала Триадица, ул. Метличина поляна 14, вх.2 (от ул.Рикардо Вакарини)
Водещи:
Стоян Христов и Лусина Терзиян

Живеем във време, в което ни се налага да се справяме всекидневно със стреса, който ни заобикаля. По пътя за работа или училище, в градския транспорт, на светофара, в семейството, в банката или пък на опашката в магазина, работим с клиенти или пък ние самите сме клиенти. Срещаме се постоянно с припряност, нетърпение, арогантност, изпитваме тревоги и страхове, тъгуваме, ядосваме се или пък ревнуваме.

Успяваме ли да се освободим от натрупаното напрежение и да заспиваме спокойно вечер? Как се събуждаме? Какво ни помага да се гмурнем отново в емоционалния водовъртеж през новия ден?

От дълбока древност даоските майстори са открили, че всичко е енергия. И вместо да се борим с негативната енергия, можем да се научим да я използваме и трансформираме в позитивна и лечебна.

Негативната енергия, натрупана в различните органи може да бъде причина за възникване на много болести. При продължително физическо и емоционално напрежение свободния поток на енергия е блокирана, фасциите около органите вече не работят за премахване на топлината и прегряването, те се компресират и уплътняват. Даоистките майстори са били в състояние да освобождават тялото си от прекомерна топлина, още от дълбока древност. Те установили, че здравите тела излъчват енергия с определена честота.

По време на този практически семинар ще се запознаете с основни практики от системата на Универсално лечебно тао. Благодарение на метода на 6-те лечебни звука ще може да се научите да регулирате здравето си, да преодолеете страха, депресията и гневните изблици, да излезете от цикличността на негативните емоции, да си почивате пълноценно и да подобрите качеството на съня си.

Практиките са подходящи за начинаещи и могат да се изпълняват във всяка възраст и при всякаква телесна конструкция.

Стоян Христов и Лусина Терзиян са ДАО инструктори на Мантак Чия по системата на Универсално Лечебно Тао. Повече за тях може да научите тук:
https://taobg.eu/учители/стоян-христов/
https://taobg.eu/лусина-терзиян/

Обучението ще се проведе в София, спортна зала Триадица, ул. Метличина поляна 14, вх.2 (от ул.Рикардо Вакарини).
Участието в семинара е безплатно.
Записванията се извършват до 18 май 2018 г., на е-мейл: universaltaobg@gmail.com

За допълнителна информация: www.taobg.eu