pixel

ЕМОЦИОНАЛЕН ДЕТОКС – ДАО БЕЙСИК

Структурата в ДАО започва с практики като “Вътрешна усмивка”, “Шест лечителни звука” и “Микрокосмическа орбита”. Тези практики са прост и ефективен инструмент, с които се научавате да конвертирате натрупаните негативни емоции и стрес в нова позитивна енергия. Тези три практики формират основата на ДАО практиките. Както в самата природа, където всяко силно дърво се нуждае и от силни корени, ние също трябва да развием силна основа, ако искаме всички по-нататъшни практики на Дао да се развиват успешно и да процъфтяват.

В този семинар ще се научим как да се свързваме с нашата жизнена сила чрез вътрешната усмивка, как да съживим себе си чрез 6-те Лечебни Звука и как да увеличим и стабилизираме нашето лично ниво на жизненост чрез Микрокосмическата орбита.

С течение на времето тези основателни практики трябва да станат толкова силни и добре вкоренени, колкото и едно напълно развито дърво. В крайна сметка, тяхна е заслугата, че пътят към по-нататъшно развитие на нашия път на самоусъвършенстване естествено се отваря.