pixel

СЕМИНАР – ЗА ПРЪВ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ
Майкъл Уин – международно признат Чи Гун учител

Научете тази уникална, 800 годишна форма, предназначена за вътрешна трансформация и духовно просветление. Малко известен факт е, че тази форма е дело на самия Чанг Сан Фън, легендарният основател на Тай Чи от 13 век. Лесна за научаване, но уникално мощна, тази 15 минутна форма е напълно различна, както от Тай Чи, предназначено за бойни приложения, така и от „меките“ форми за здраве преподавани днес.
Древното й име е „У Дзи Гун“. Това буквално означава „развиване на умения за навлизане във Върховната Мистерия“. Често се превежда като „Изначален/Оригинален Чи Гун“ или „Първично Тай Чи“. Разработена за здраве и духовно развитие, тя е била практикувана от поколения просветлени даоски майстори в продължение на последните 800 години и е най-добре пазената тайна в Китай и до днес.
Тази форма доскоро не е била преподавана на запад, а Майкъл Уин е един от първите сертифицирани преподаватели. Негов учител е бил 81 годишният Жъ Хуей, който е разказвал как тази форма му е помогнала да се излекува от чернодробен рак, както и да преживее насилията и глада по време на Културната Революция в Китай. Като млад Жъ Хуей е бил национален Тай Чи шампион с меч и е бил избран от 106 годишният даоистки майстор Ли Тонг за приемник на тази форма.