pixel

Майкъл Уин

Майкъл Уин е Чигун учител на Запад в продължение на 35 години. Два мандата е президент, основател и член на Националната Ци Гун асоциация в САЩ. Той е и съавтор на първите седем книги на Мантак Чиа. След като учи с десетки майстори, Уин разработва уникална система за личностно развитие, която зарежда обикновения чигун с даоската вътрешна алхимия.

Той основава HealingTaoUSA.com, която спонсорира най-голямата програма за даоски изкуства на Запад – 20 летни лагера в Ашвил, N.C, специализирана в сертифицирането на високо ниво Чи Кунг учители и лечители. Той пише главата за медицински Чигун в “A Physician’s Guide to Alternative Medicine”. Той е изнасял доклади в множество международни конференции на даоски учени и е в редколегията на вестник “Журнал за Даоистки Учения”.

Уин е автор на много популярен метод за Вътрешната усмивка: Дao Път към Мир и самостоятелно приемане (безплатна електронна книга на разположение на неговия уебсайт) и Primordial Тай Чи: Път за просветения и любов към себе си (предстои да бъде публикувана през 2017 г.).

Уин прави десет домашни учебни курсове с метод за развитие на Даоска Вътрешна Алхимия за практикуващите Ци Гун, известен в Китай като безсмъртие. С тяхна помощ практикуващите имат възможност да изследват духовните дълбини на “просветлението в цялото тяло” Той води 18 Чигун Дрийм Екскурзии в Китай, в свещените даоски планини за хора, търсещи духовно приключение.

Уин живее със съпругата Джем и три годишния им син Emerald в дървена колиба близо до Ашвил, NC, където планира да изгради храм, който да приюти Световния център за духовна наука.