pixel

Нино Нинов

КОНТАКТИ:
E-mail: nibо@abv.bg
Тел: 0888 707 380

Здравейте,
Казвам се Нино Нинов. В далечната 2004 година официалната медицина ме „отписа“ от хората, на които може да се помогне и бях уведомен, че цял живот ще живея на лекарства. А още бях на 43.
Реших, че ще открия нетрадиционен начин да се справя с проблема и започнах упорито търсене. Преминах през йога и будистки практики, но почувствах, че все нещо не се получава. Не защото са непълноценни, а просто при мен не работеха.

Така неусетно стигнах до книги от китайски автори и се запознах с Дао и Чи Гун. Още при четенето на първата книга установих, че ще се захвана именно с тях и ще постигна успех. Бях напълно уверен и не сгреших.

Започнах да практикувам Чи Гун само с идеята да подобря здравето си, но след това разбрах, че става въпрос за съвсем друг начин на живот, носещ не само крепко здраве, а и нов възглед за света и човека с огромен потенциал за духовно израстване и личностно развитие.

През 2015 година научих, че в България вече съществува структура, представляваща част от световната общност на големия Даоиски Майстор Мантак Чиа наречена Universal Healing Tao. Започнах да посещавам техни семинари и след 2 години станах част от тази общност като Асоцииран Инструктор, с възможността да преподавам Основните Базови Практики в UHT.

От своя немалък личен опит и от работата ми с много хора горещо препоръчвам даоиските практики на всеки, който желае да развие и поддържа отлично здраве, стабилна психика и духовно израстване. Гарантирам повече от добри резултати! Разбира се, при постоянство и упоритост.