Надежда Крумова

КОНТАКТИ:
E-mail: nadkrumova@gmail.com
Тел: 0888 907 698

Здравейте,
Казвам се Надежда Крумова, от град София.

Занимавам се с цигун и Даоистка Вътрешна Алхимия от четири години
Още от детството си нося в себе си мечтата за повече Светлина в нашия живот, за повече любов и подкрепа. Вярвам, че човешкото тяло е уникално и има способността да се самолекува. Затова се насочих към Даоската вътрешна Алхимия и OFT терапията.
OFT терапията е есенцията на Даоската Вътрешна Алхимия. Ние носим травми и рани от нашите предци. Нашите възгледи за живота са формирани на основата на качества и чувства, наследени от тях или придобити през годините. В човешкото тяло има много събрани страхове – някои от детството, други от нашите корени. Те се натрупват в органите, тялото ни започва да се бори, умът ни постоянно търси начин да се приспособява. Всички ние сме дълбоко свързани с чувства и преживявания. OFT терапията е нежно и много дълбоко лечение на Духа ни. Когато освободим стреса и негативните емоции в тялото си, ние започваме да ръзцъфваме като цвете. Ставаме по-леки, умът ни се чувства по-свободен и имаме възможност да се отворим към живота.
Когато правя OFT усещам как постепенно хората започват да отпускат контрола на ума си и дават шанс на телата си да се освободят от товари, които не са им нужно. Радвам се да ги видя с грейнали очи, да видя как се осъзнават за собственото си АЗ.
Чрез OFT ние лекуваме нашите наследствени модели. Даваме шанс на нашето вътрешно Дете да се прояви, сливаме се с лекота с потока на Живота, ставаме способни да приемаме себе си и другите с разбиране.

Поздрави,
Надежда Крумова

Предстоящи събития