pixel
Дата: 10 февруари 2018
Време: 13:00 – 17:00 ч.
Място: София
Водещ: Лусина Терзиян
 
Живеем във време, в което ни се налага да се справяме всекидневно със стреса, който ни заобикаля. По пътя за работа или училище, в градския транспорт, на светофара, в семейството, в банката или пък на опашката в магазина, работим с клиенти или пък ние самите сме клиенти. Срещаме се постоянно с припряност, нетърпение, арогантност, изпитваме тревоги и страхове, тъгуваме, ядосваме се или пък ревнуваме.
 
Успяваме ли да се освободим от натрупаното напрежение и да заспиваме спокойно вечер? Как се събуждаме? Какво ни помага да се гмурнем отново в емоционалния водовъртеж през новия ден?
 
От дълбока древност даоските майстори са открили, че всичко е енергия. И вместо да се борим с негативната енергия, можем да се научим да я използваме и трансформираме в позитивна и лечебна.
 
Негативната енергия, натрупана в различните органи може да бъде причина за възникване на много болести. При продължително физическо и емоционално напрежение свободния поток на енергия е блокирана, фасциите около органите вече не работят за премахване на топлината и прегряването, те се компресират и уплътняват. Даоистките майстори са били в състояние да освобождават тялото си от прекомерна топлина, още от дълбока древност. Те установили, че здравите тела излъчват енергия с определена честота.
 
По време на този практически семинар ще се запознаете с основни практики от системата на Универсално лечебно тао. Благодарение на метода на 6-те лечебни звука ще може да се научите да регулирате здравето си, да преодолеете страха, депресията и гневните изблици, да излезете от цикличността на негативните емоции, да си почивате пълноценно и да подобрите качеството на съня си.
 
Практиките са подходящи за начинаещи и могат да се изпълняват във всяка възраст и при всякаква телесна конструкция.
 
Лусина Терзиян се среща с даоистиките практики през 2013 година в търсене на методи за трансформиране на негативните впечатления, които ни провокират всекидневно. Графичен дизайнер по професия тя търси практическата полза на упражненията и начин за интегрирането им във всяка ситуация, която преживяваме. От 2017 е Асоцииран инструктор по системата на UHT.
 
Обучението ще се проведе в София, точният адрес ще бъде обявен по-късно.
 
Такса участие:
* 40 лв за записване до 04 февруари;
* 60 лв за записване до 10 февруари.
* 10 лв отстъпка ползват всички притежатели на карти за редовните седмични занятия в залата на ул. Триадица 5б, в София.
 
Таксата за участие преведете по следната сметка:
УниКредит Булбанк АД
“УНИВЕРСАЛНО ТАО – БГ” EООД
IBAN: BG78UNCR70001520235822
BIC: UNCRBGSF
Основание за плащане: Вашите имена и името на семинара
За допълнителна информация: www.taobg.eu, universaltaobg@gmail.com, 0899877900; 0884297746.
Имате възможност и да заявите билет за участие в семинара на посочените по-горе телефони или е-мейл и да Ви го изпратим с куриер на посочен от Вас адрес или офис на Еконт.