pixel

Тао Йога и Чи Кунг практики

Вътрешна Усмивка

“Вътрешната усмивка” е била истинска Таоистка тайна. Таоистите  са весели хора. Често се изобразяват с усмихнати, неразгадаеми очи, като тайната за това е практиката на Вътрешната усмивка.

Шестте Лечебни Звука

Чрез Чи Гун на 6-те Лечебни Звука може да се приведат прегретите от от емоции органи в нормалното им състояние и да им се даде възможност да се възстановят.

Микрокосмическа Орбита (МКО)

Когато сме деца, нашата Чи тече безпрепятствено по МКО, но с времето се явяват прегради. Могат да са вследствие на емоционална травма, нараняване и куп други причини.

Желязната Ризница

Физическата цялост на тялото се поддържа и съхранява чрез натрупването и циркулирането на вътрешната сила (Чи) в жизнените органи.

Желязната Ризница III – Ней Гун На Костния Мозък

Практиките, които ще научите, ще внесат истинско здраве и реална сила в живота ви. Техниките са предназначени за подпомагане на естественото възобновяване.

Тао Ин

Дао Ин е техника, която се явява китайският еквивалент на Хата Йога. Дао Ин е на повече от 2500 години.

Тай Чи

Тай-Чи формата на Осемте Посоки стартира винаги от Север, формата се завърта последователно наляво на Североизток, Изток, Югоизток, Юг, Югозопад, Запад, Северозапад, Север и обратно на дясно до изходната позиция.

Осемте Броката

Твърди се, че преди около 8 века в Китай, Маршал Ю Фей създал осем упражнения за да поддържа гъвкавостта и здравето на своите войници. Упражненията били сравнени с нежна коприна или брокат и станали известни като Бадуандзин.

OFT

Сертифициране в OFT
Докосване до изначалното чувство
Революционен метод за лечение

Тан-Тиен Ци-Гун

Дан Тиен Ци-Гун ни учи как да увеличим потока на Чи в телата ни и как да засилим налягането на Чи в долния Дан Тиен, в органите и в съединителнните тъкани.

Лечебна Любов

Учението “ЛЕЧЕБНА ЛЮБОВ”, което е просъществувало близо 3000 години, днес е също толкова важно, колкото и в епохата на неговото възникване.

Нефритеното Яйце

Нефритеното яйце е действително едно от полезните открития, направено още по време на китайските императори. Като правило яйцата се изготвят от нефрит, който има мощен антибакериален ефект.

Чи Ней Тсанг – масаж на вътрешните органи

Даоистка лечебна техника, при която се работи директно върху органите, като се използват различни похвати с ръце, дишане, звуци, визуализация, проектиране на намерение и енергия.

Обединяване на 5-те елемента

Практиката е подходяща за всички, които са усвоили базовите практики – Вътрешна усмивка, 6-те лечебни звука и Микрокосмическа орбита;

Дао-йога за очи

“Дао-йога за очи” е практика срещу зрителни проблеми от всякакъв вид, възрастови промени в зрението, главоболие, мигрена, симптоми на стрес и др.

Ци-Гун за горната и долната част на гърба

Милиони хора страдат от болки в гърба и едно от великите постижения на Ци Гун по отношение на болките в гърба е, че се концентрира върху специфични проблеми.

НЕЙ-ГУН на сухожилията

Здравите сухожилия са основата на истинската сила в тялото. Силните и гъвкави сухожилия заедно сотворените стави създават повече пространство за складиране на сурова енергия.