pixel

Желязната Ризница III – Ней Гун На Костния Мозък

Практиките, които ще научите, ще внесат истинско здраве и реална сила в живота ви. Техниките са предназначени за подпомагане на естественото възобновяване, чрез изчистване, детоксикация и съживяване на всички системи на организма. Вашето тяло възвръща естествените си сили в дълбочина отвътре навън.

Ней Гун на костния мозък е част от духовен процес на пречистване, който подпомага практикуващия да се издигне над човешкото страдание, придобивайки усещане за вечeн живот, което е предпоставка за радостнo и спокойнo съществуване, докато живеем на земята. Много хора просто искат връзка с първоизточника, но след това какво? Имаме нужда от място за съхранение и трансформиране на енергиите в тялото.  Желязната Ризница III отваря много място в тялото за съхранение на енергия.

Всяка част и сегмент на тялото всъщност може да съхранява сила и може да използвате тази сила, когато ви е необходимa за изпълнение на ежедневните си задачи в самостоятелно избрания от самите вас живот. Първоначално целта е била да се постигне просветление, a днес техниките се използват главно за постигане на истинско здраве и реална сила.

Теоретично нашето тяло се влошава с възрастта, най-вече защото кръвта губи способността си да храни и предпазва тялото. Червените и бели кръвни телца се произвеждат от нашия костен мозък, a с напредването на възрастта костният мозък се замръсява и произвежда по-малко и по-малко здрави кръвни клетки. Всички ние бихме искали да спрем този процес и да го обърнем обратно. За да постигнем това се нуждаем от ясен дух, който се фокусира върху силно физическо тяло (сухожилия, кости, фасции/съединителна тъкан и др.),  свободно течаща енергия в тялото, както и един здрав ум.

Истинското здраве се придобива като защитаваме и обучаваме нашата същност (оригиналната/наследствена/предрождена чи), възобновявме кръвта си и поддържаме циркулацията на чи. Истинска сила cе постига, когато комбинираме вътрешната и външната сила и ce фокусираме върху развитието на здрави машини (сухожилия), добри батерии (фасции) и изобилие на електрическа енергия (чи). Всеки може да постигне това чрез практикуване на  Желязната  Ризница I, II и III.

Чрез своите различни позиции и концентрацията на потока от енергия, практиката на Желязната Ризница поддържа и укрепва нашите корени, отваря енергийните канали и тонизира мускулите, сухожилията, нервите, органите, и обединява цялостната ни костна структура. По този начин ние изграждаме така наречената “Предпазна Желязна Чи-Ризница”и сме в състояние да поддържаме здравословно чи налягане, устойчиви позиции, както и вътрешна стабилност, ефективност и ефикасност.