pixel

Ци-Гун за горната и долната част на гърба

Огромна е ползата от Ци Гун срещу болките в гърба.

Милиони хора страдат от болки в гърба и едно от великите постижения на Ци Гун по отношение на болките в гърба е, че се концентрира върху специфични проблеми и помага да се изчистят стяганията, напреженията и да се освободят местата, където хронически усещаме дискомфорт.

Ци-Гун предлага програми за специфични области в тялото: Например за Врата и Раменете. Как да увеличим циркулацията в тези мускули? Как да отпуснем и разтегнем тази област? Как да мобилизираме ставите, така че не само да не чувстваме болка, но също така да се чувстваме добре в тези области.

Всичко в тялото е свързано. Ако имате болки във врата и главата, може да са свързани с болка в средата на гърба, което от своя страна води до болка и в долната част на гърба. Това, което много хора усещат е болка в една област, която по-късно преминава и в други области. Това ни показва, че не сме в синхрон с нашето собствено тяло. А това което прави Ци-Гун, чрез нежни движения и леки разтягания е да върне тялото ни в синхрон и да повиши циркулацията.

Болката е резултат от блокирана енергия. Всичко, което е блокирано се усеща като дискомфорт. Ако енергията е блокирана във врата и раменете, усещаме стягане и болка.Ако е блокирана в долната част на гърба, усщаме болката в Долната част на гърба или има прещипан нерв. Ако енергията е блокирана в органите, това води до лошо храносмилане.

По време на практиката “ЦИ-ГУН ЗА ГОРНАТА И ДОЛНАТА ЧАСТ НА ГЪРБА”  ние гледаме на тялото, като циркулация и се опитваме да увеличим тази циркулация, да изчистиме блокажите, да освободиме напрежението и да увеличим енергията в цялото тяло.

Информацията за дните и часовете в които може да посещавате занятия по  “ЦИ-ГУН ЗА ГОРНАТА И ДОЛНАТА ЧАСТ НА ГЪРБА” e налична в ГРАФИКА на сайта: www.taobg.eu

ВАЖНО: Залата е “камерна” и местата са ограничени. Моля, запишете се предварително на дадените по-долу контакти.

Адрес: гр. София, ул. Триадица 5 Б, ет.5, зала 515, СПЛЕНДИД ПАЛАС

За записване: 0899 877 900, universaltaobg@gmail.com – Мариела Таскова.