pixel

Шестте Лечебни Звука

Всички органи в тялото ни са заобиколени от специална капсула, наречена фасция, която ги предпазва от атаки. Фасциите са отговорни и за отстраняване на излишната топлина от вътрешните органи към повърхността на кожата. При продължително физическо и емоционално напрежение свободния поток на енергия е блокирана, фасциите вече не работят за премахване на топлината и прегряването, те се компресират и се уплътняват. Един от хирурзите в центъра на Универсалното Лечебно Тао в Ню Йорк в доклада си казва, че сърцата на хората, починали от сърдечен удар, изглеждат така, сякаш са били сварени.

Таоистките майстори са били в състояние да освобождават тялото си от прекомерна топлина, още от дълбока древност. Те установили, че здравите тела излъчват енергия с определена честота.

Чрез Чи Гун на 6-те Лечебни Звука може да се приведат прегретите от от емоции органи в нормалното им състояние и да им се даде възможност да се възстановят.

Благодарение на тези техники, можете да си възвърнете здравето, да преодолеете зависимостта от сънотворни и успокоителни, да предотвратите сърдечен пристъп и да се отървете от страха, депресията и гневните изблици.

Практиките са много нежни и могат лесно да се изпълняват във всяка възраст при практически всякаква телесна конструкция.