Учители

Мастер Мантак Чиа

Световно известният Тао-Мастер Мантак Чиа е основател на Универсално Лечебно Тао и директор на Тао Гардън в Чанг Май -Тайланд, където ежегодно Тао-инструктори от цял свят биват посвещавани в тайните на древните таоистки майстори и философия.

Рентао Равазио

Като бивш професионален спортист и учител по физическо възпитание Рентао търси начини да тренира от отвътре навън, а не отвън навътре. Намирайки отговорите в cистемата на Универсалното Лечебно Тао (УЛТ), той се превръща в сериозен студент, асистент, старши инструктор на Гранд Мастър Мантак Чиа и основател на УЛТ.

Майкъл Уин

Майкъл Уин е Чигун учител на Запад в продължение на 35 години. Два мандата е президент, основател и член на Националната Ци Гун асоциация в САЩ. Той е и съавтор на първите седем книги на Мантак Чиа.

Мариела Таскова

Интересът й към системата на Мастер Мантак Чиа започва в края на 90-те години, когато се запознава с книгите на Мантак Чиа. 2006 задълбочава интереса си към системата на Универсалното Лечебно Тао като участва в курсове и семинари на Мастър Мантак Чиа и негови старши-инструктори.

Витао Вероника Хоган

В настоящия момент споделя ЧНЦ-Масажа, преподава като Сертифициран инструктор и заедно с партньора й Рентао управляват “Универсално Лечебно Тао – Швейцария”.

Юта Келенбергер

Юта Келенбергер е родена в Германия. През 1987 тя за първи път участва в курс по CNT I, воден от даоистския Гранд Мастер Мантак Чиа, което слага край на нейните дългогодишни търсения на практически духовен курс, който едновременни да развива тялото, ума и духа.

Андрю Фретуел

Андрю Фретуел е роден в Обединеното Кралство и прекарва ранните си години като професионален музикант.През 1985 г. той среща своя основен Дао учител Мантак Чиа и получава от него Седемте Алхимични Формули на Безсмъртието, които от своя страна са предадени на Мантак Чиа от неговия учител, даоски отшелник на име Един Облак.

Стоян Христов

Интересувам се от техники за себепознание и себеразвитие от много години. След дълго бродене из безбежното море от учители, системи и техники, в книгите на Мантак Чиа и разработеното от него Универсално Лечебно Дао, отрих най-ясната, снабдена със задълбочена теоретична информация и точно дефинирани практически стъпки и етапи система.

Михаил Стоицев

Михаил Стоицев е роден в София 1977 г., висшист по образование ИТ инженер, семеен с дете, който открива благотворния ефект на системата Универсално Лечебно Тао през 90-те години, чрез една от основните и практики, успявайки да трансформира и излекува остатъчни ефекти от наглед безобидно заболяване от миналото.

Лусина Терзиян

Лусина Терзиян се среща с даоистиките практики през 2013 година в търсене на методи за трансформиране на негативните впечатления, които ни провокират всекидневно. Графичен дизайнер по професия тя търси практическата полза на упражненията и начин за интегрирането им във всяка ситуация, която преживяваме. От 2017 е Асоцииран инструктор по системата на UHT.

Румяна Буджева

Румяна Буджева е доктор по социология, занимава се с научна работа към Българската Академия на науките. Още от обучението си в университета се интересува от въпросите свързани с религията, духовността, различните системи за самоусъвършенстване и езотеричните учения по света (каквато е и темата на дипломната ѝ работа).

Нино Нинов

Започнах да практикувам Чи Гун само с идеята да подобря здравето си, но след това разбрах, че става въпрос за съвсем друг начин на живот, носещ не само крепко здраве, а и нов възглед за света и човека с огромен потенциал за духовно израстване и личностно развитие.