pixel

Шестте лечебни звука

Медитация за емоционален детокс

Дата: 02 февруари 2019г.
Време:
14:30 – 17:30 ч.
Място:
София, Спортна зала Триадица, ул. Метличина поляна 14, вх.2 (от ул. Рикардо Вакарини)
Водещ:
Лусина Терзиян

Успяваме ли да се освободим от натрупаното напрежение във всекидневието ни и да заспиваме спокойно вечер? Как се събуждаме? Какво ни помага да се гмурнем отново в емоционалния водовъртеж през новия ден?

От дълбока древност даоските майстори са открили, че всичко е енергия. И вместо да се борим с негативната енергия, можем да се научим да я използваме и трансформираме в позитивна и лечебна. Шестте лечебни звука ни помагат да акцентираме върху добрите вибрации на органите чрез засилване на техните положителни енергии.

Негативната енергия, натрупана в различните органи може да бъде причина за възникване на много болести. При продължително физическо и емоционално напрежение свободния поток на енергия е блокирана, фасциите около органите вече не работят за премахване на топлината и прегряването, те се компресират и уплътняват. Даоистките майстори са били в състояние да освобождават тялото си от прекомерна топлина, още от дълбока древност. Те установили, че здравите тела излъчват енергия с определена честота.

По време на този практически семинар ще се запознаете с основни практики от системата на Универсално лечебно тао. Благодарение на метода на 6-те лечебни звука ще може да се научите да регулирате здравето си, да преодолеете страха, депресията и гневните изблици, да излезете от цикличността на негативните емоции, да си почивате пълноценно и да подобрите качеството на съня си.

Практиките са подходящи за начинаещи и могат да се изпълняват във всяка възраст и при всякаква телесна конструкция.

Лусина Терзиян се среща с даоистиките практики през 2013 година в търсене на методи за трансформиране на негативните впечатления, които ни провокират всекидневно. Графичен дизайнер по професия тя търси практическата полза на упражненията и начин за интегрирането им във всяка ситуация, която преживяваме. От 2017 е Асоцииран инструктор по системата на UHT.

Taкса участие: 35 лв
За притежателите на карти за редовните практики на UHT BG, таксата е 25 лв.

За допълнителна информация: www.taobg.eu
За записване: universaltaobg@gmail.com, 0899877900.