Замисляли ли сте се кое е най-ценното за вас? 

Кое стои в основата и прави възможни всичките ви планове, мечти и начинания?

Кое е това, което най-много искате за любимите си хора и пожелавате от сърце на приятелите си?

 

Отговорите могат да са разнообразни и
най-различни – толкова, колкото са различни и хората с техните разбирания, ценности и култура.
И все пак, универсалната ценност, която стои в основата на целия ни живот безспорно е здравето. Все още незаглъхналата пандемия от Covid – 19 категорично пренареди приоритетите ни в живота и показа с кристална яснота кое е най-важно за всички хора – животът и здравето на самите нас, на близките ни и на цялото общество.

 

Здравето като ценност, цел и предпоставка за всичко останало в живота ни, не е просто липса на болести. То няма само физически измерения.
Разбирането за хармонично и балансирано единство на цялото ни същество на всички нива– физическо, ментално/умствено, емоционално и енергийно, стои в основата на даоисткото разбиране за добро здраве, качествен живот и дълголетие.
Хармонизирането и балансирането на тези четири нива ни дава неизмеримо друго, по-високо качество на живот. Стабилна основа, върху която да градим мечтите си, да реализираме целите си и да се радваме на всеки ден от живота си. Тя се определя до голяма степен от адекватните грижи, които полагаме за себе си.

 

Предлагаме ви да практикувате с нас, инструкторите от школата Универсално лечебно Дао – България, която е част от системата на световноизвестния Грандмайстер Мантак Чиа. Тази система събира в себе си есенцията на вътрешната алхимия и я предава на разбираем език, а самите практики работят и ни помагат от първия ден на тяхното научаване.
Обучението има за цел да популяризира тези самородни късове на човешкото познание. То е живо и се развива, когато бива споделяно и практикувано – открито и добронамерено. Здравето, щастието и дълголетието са право на всеки човек. Възползвайте се от възможността да се докоснете до древното наследство на даосите и да и преживеете лично ефектите от практиките, като подборите всички аспекти на здравето си и повишите качеството на живота си!

С тези практики, вие:

Ще имате повече енергия и по-добро настроение

Ще станете по-гъвкави

Ще се регулира и балансира действието на вътрешните органи и ендокринно-хормоналната система

Ще се подобри физическия и емоционалния ви баланс

Устойчивостта ви на стрес и болести ще се повиши значително

 

В този курс ще научите следните практики:

Дихателни техники и Ци Гун

Бадуандзин или Осемте къса коприна

Вътрешната усмивка

6-те лечебни звука

Микрокосмическата орбита

Дао-медитации и др.

Практиките са лесни за заучаване и практикуване, като в същото време са изключително ефективни. Те са насочени към справяне с отрицателните ни емоции и трансформирането им в положителна енергия. Крайните цели на практиките са:

Да подобри всички аспекти на здравето ви

Да повиши качеството на живота ви

Да увеличи продължителността на живота ви

Да ви постави на пътя вътрешното развитие и духовно израстване.

Всичко, което постигнете в резултат на практиките остава за цял живот! Даосите казват: “Не си отивайте с празни ръце от този свят”. Техните практики ни дават средството да изпълним със смисъл и посока своя живот, за да се радваме на хубавите неща в него.

Програмата се провежда в рамките на 15 седмици, като стартира от 6 юни 2020 г. и завършва на 12 септември 2020 г.
Всяка събота от 10:00 до 11:30 ч., инструктор на Универсално Тао България ще преподава Дао-практиките за следващите 7 дни. Ще получавате запис от всяко обучение, за да можете да практикувате самостоятелно следващите 7 дни. Освен това ще получите и форма в която ще отбелязвате Вашия напредък. В края на тези 7 дни (всеки следващ петък), преди следващото обучение, изпращате подпълнената от Вас форма на е-мейла на Универсално Тао България:

UniversalTao.Bulgaria@gmail.com

Ползата от редовните практики са най-голямата награда и „печалба“ за всеки, но ако имате желание да задълбочите знанията и практиката си, може да преминете тест в края на обучението.
Издържалите успешно теста ще получат сертификат за завършения курс и, ако желаят, ще могат да продължат във следващите нива по системата на Универсално Лечебно Дао. 

Програмата е подходяща както за напълно начинаещи, така и за тези които вече имат известен опит с даоските практики и имат желание да допълнят и систематизират познанията си.
Тя е достъпен начин за всеки човек да извърши позитивните промени в себе си и живота си. Нека древните тайни на даоизма ви поведат по пътя към по-доброто здраве и дълголетието!

ТАКСА:

Еднократно до 5 юни 2020 г. – 310 лв.
или три вноски по 115 лв.:
• 1-ва вноска до 5 юни 2020 г.
• 2-ра вноска до 3 юли 2020 г.
• 3-та вноска до 8 август 2020 г.

Начини на плащане:

Банков превод към сметка: BG63UNCR76301014738901
Име: Мариела Таскова
BIC: UNCRBGSF
Моля в основание за плащане да посочите: Еднократна вноска/ 1-ва вноска/ 2-ра вноска/ 3-та вноска

‼‼ ВАЖНО ‼‼

Обучението ще се проведе в ZOOM. Тази платформа е изключително лесна за използване. Може да я ползвате от смартфон и/или от компютър. За да се включите в срещата само трябва да натиснете посочения линк.
Ако за първи път ще ползвате ZOOM:
1. За да влезнете в срещата трябва да натиснете линка няколко минути преди срещата. Тя ще започне в указания час с появата на лектора.
2. Като натиснете линка автоматично ще ви се покаже съобщение, в което трябва да разрешите инсталирането на ZOOM приложението на вашето устройство. Следвайте стъпките на инсталация (това ще бъде необходимо само първия път).
3. След като се включите в срещата и ви се отвори прозореца, където ще виждате останалите участници ще ви се покаже съобщение, чрез което ще позволите да свържете устройството си със звука, за да може да чувате и да бъдете чувани.