pixel

Желязната ризница с Нино Нинов

Дата: 21 октомври 2018г.
Преподавател: Нино Нинов, инструктор в школата Универсално Лечебно Дао на Майстор Мантак Чиа.
Място: София, Спортна зала “Триадица”, ул. „Метличина поляна“ 14, жк. Гоце Делчев
Време: 9:30 – 13:30 ч.
Регистрация за участие: тел: 0899 877 900, universaltaobg@gmail.com, Mариела Таскова
Такса участие: 40 лв.

Чи Гун на „Желязната ризница“ е система от съвсем ново ниво, позволяваща да върнем подвижността и гъвкавостта на физическото ни тяло и да го изпълним с жизнени сили. Както и всички останали практики, тази методика е стигнала до нас от ученията на древните даоски монаси.

Техниката „Желязна ризница“ развива както енергийното, така и физическото тяло. Мъдрите даоси от древността използвали тази практика за оздравяване на тялото, закаляване на духа, разширяване на съзнанието, увеличаване и усилване на Чи в организма.

По време на тренировките се задейства целият опорно-двигателен апарат, активират се действията на сухожилията, раздвижва се кръвта в тялото, усилва се потокът на Чи. Практикуващите „Желязната ризница“ започват да усещат цялостност и комплексност на целия организъм, чувстват се вътрешно защитени и открити към света.
Забележителна особеност на комплекса „Желязна ризница“ е способността на практикуващия да натрупва и съхранява в своето тяло огромна концентрация на Чи. Именно затова се получава ефектът на „бронираната кожа“, демонстриран ефектно от монасите в Шао Лин. Дори при отсъствие на ясно изразена мускулна маса човек е способен да прояви забележителна сила, устойчивост, с лекота да избягва смъртоносни наранявания и травми.
Тази техника позволява да се нормализира енергийният обмен в цялото тяло така, че нищо да не препятства протичането на Чи-потока и затова енергията свободно се движи в организма.

Могъщата сила на Чи защитава практикуващия от всякакви болести – те просто не могат да преминат през енергийната аура, обгръщаща тялото буквално като щит.
Никакъв стрес не е в състояние да повлияе на нервната система, тя е много еластична и едва-едва се огъва от натиска на негативната енергия, без да я пропуска навътре.

 

Подобрява се умението за съхраняване на Чи в Дан Тиен, така че енергията да не се разпилява.
Техниката на „Желязната ризница“ позволява да се постигнат феноменални резултати – всички органи, кожата, сухожилията и костите могат да станат неуязвими.

Такса участие: 40 лв.

За повече информация, моля свържете се с:
Мариела Таскова – universaltaobg@gmail.com; 0899 877 900; www.taobg.eu;