pixel

Индивидуални сесии с Андрю Фретуел

Дата: 18 – 23-ти април 2019 г.
Време:
Продължителност: 1 час и 30 минути
Цена на индивидуална сесия: 150 лв
Важно: Ако имате нужда от преводач на сесията е необходимо да се доплати към цената 20лв.

Здравейте приятели,

Освен, че ще имаме възможност да черпим опит и знания от Андрю Фретуел в 2-те (Лекуване на наследствените модели и OFT Ниво 4) събития, които той ще води през април, всеки ще има възможност лично да се се срещне с него. И това е нашето специално предложение към вас!

По време на престоя си в България, Андрю Фретуел ще провежда и два типа индивидуални сесии в датите между 18-ти и 23-ти април.

  • Сесия по Ген ключовете – анализ на хологенетичния профил и какво е намерението на душата
  • OFT сесия – това е сесия, в която ще имате възможността чрез уникалната техника на докосване на ОФТ и опитните ръце на Андрю – да освободите ненужни емоции от тялото си. По този начин ще усетите спокойствието и отпускането вътре в себе си.

Едно от големите предимства на личните сесии е, че при тях може да се обърне конкретно внимание на конкретен въпрос задълбочено.

Ако имате нужда от личната подкрепата на Андрю Фретуел за решаването и подобряването на конкретна ситуация/въпрос в живота си, той ще бъде щастлив да ви е от помощ. Ако искате да разберете повече за Андрю Фретуел може да прочете ТУК.

Ще има възможност да се проведат ограничен брой индивидуални сесии.

За да заявите своето желание за сесия, моля да попълните регистрационната форма на края на тази страница.

До 2 работни дни, ние ще се свържем с вас (по телефон или имейл) за да уточним точния час за сесията и всички подробности свързани с нея.

Taкса участие: 150 лв.

За допълнителна информация: www.taobg.eu
За записване: universaltaobg@gmail.com, Мариела Таскова – 0899877900.