pixel

Картографиране и обяснение на емоционалното тяло

Дата: 15-ти февруари 2019
Време: от 18:30 до 21:30 ч
Място: Център Мандала София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

На 15-ти февруари, Андрю Фретуел се завръща в България, за да разгледаме една изключително интересна тема – как душата комуникира с личността, посредством емоционалното тяло, позовавайки се на силата, разбирането и яснотата, съдържащи се в „Петте фази на жизнената сила“ от даоистката практика.

Ключовото, според Андрю, е да се научим как да култивираме своето истинско или изначално усещане, вместо да следваме и да позволяваме на хроничните реактивни емоции да доминират в нашия живот.

Точно поради тази причина, той разработва програмата „OFT – Докосване до първичното усещане“ и се задълбочава в това как истинските усещания, идващи директно от душата, ни подмладяват и ни свързват отново с източника, а хроничните повтарящи се емоции ни изтощават и разпиляват нашата енергия (Чи).

Това, разбира се, може да остане само една абстрактна теория, освен ако нямаме някакъв практически метод, с който да докажем нейното действие, като едно от най-важните неща е да забавим темпото на многобройните си чувства, докато не станем способни да разберем същността в основата им.

Затова на тази практическа лекция ще разгледаме петте конкретни фази на жизнената сила, които щом веднъж бъдат разпознати, класифицирани и обяснени, могат да ни помогнат да разберем себе си и чувствата си в много по-голяма дълбочина, отколкото ако използваме само западната психология.

Тези пет фази са:

  • Фаза Дърво – Мислене и интелигентност
  • Фаза Огън – Дух, мъдрост и интуиция
  • Фаза Земя – Практичност, съобразителност и способност за постигане на хармония
  • Фаза Вода – Абстрактност и креативност
  • Фаза Метал – Чувствителност и честност

Вникването в които може да доведе до излекуването на нашите емоционални рани и до това да усещаме повече радост от живота.

Тази лекция е отлично въведение в курса „OFT ниво 3 – Алхимия на емоциите“, който ще се проведе още същия уикенд, на 16-ти и 17-ти февруари 2019.

Повече за практиката и как да заявите своето участие, можете да разберете на:
http://genekeys-bulgaria.com/events/kartografirane-i-obyasnenie-na-emotsionalnoto-tyalo/

Важно: Поради ограниченото пространство в залата, местата ще се запазват първо по реда на плащане, след това по реда на направени предварителни регистрации и след това на всички останали.

За контакт:
info@genekeys–bulgaria.com;
universaltaobg@gmail.com

Или на телефон:
0889 872 978 – Елица Стоичкова
0899 877 900 – Мариела Таскова