pixel

Обучение за Дао-инструктори с Юта Келенбергеp

От 28 до 31 май 2020 г. ще се проведе он-лайн обучение за Асоциирани Дао-инструктори(АДИ) със Старши-инструктор Юта Келенбергер.

Дата: 28, 29, 30 и 31 май 2020 г.
Време: 
9:30 – 16:00
Начин на провеждане: он-лайн със ZOOM

Даоските практики носят здраве, щастие и дълголетие на практикуващите ги и събират в себе си мъдрост на повече от 5000 години. Системата на Майстор Мантак Чиа събира в себе си есенцията на вътрешната алхимия на разбираем език, а самите практики работят и ни помагат от първия ден на тяхното научаване.

С Вътрешна алхимия – Част I ще ви върнем обратно от стреса към виталноста – обратно към Вашата собствена жизненост!

Ще научите практики за релаксиране и хармонизиране на тялото, духа и душата. Целта е да активираме Вашите собствени сили за самолечение, както и да повишим Вашата жизненост и радост от живота.

Структурата в ДАО започва с практики като “Вътрешна усмивка” и “Шест лечителни звука”. Тези практики са прост и ефективен инструмент, с които се научавате да конвертирате натрупаните негативни емоции и стрес в нова позитивна енергия. Тези практики формират основата на ДАО практиките. Както в самата природа, където всяко силно дърво се нуждае и от силни корени, ние също трябва да развием силна основа, ако искаме всички по-нататъшни практики на Дао да се развиват успешно и да процъфтяват.

По време на това обучение ще се научим:

 • как да се свързваме с нашата жизнена сила чрез вътрешната усмивка;
 • как да съживим себе си чрез 6-те Лечебни Звука;
 • как да увеличим и стабилизираме нашето лично ниво на жизненост чрез Микрокосмическата орбита;
 • как да се свързваме и възползваме от силите на природата и да пестим разхода на нашата собствена енергия с практиката на Желязната ризница.

С течение на времето тези основни практики трябва да станат толкова силни и добре вкоренени, колкото и едно напълно развито дърво. В крайна сметка, тяхна е заслугата, че пътят към по-нататъшно развитие на нашия път на самоусъвършенстване естествено се отваря.
С въвеждането на основите и ясни идеи за ежедневна употреба и по-нататъшно усъвършенстване.

За кого е подходящо това обучение:

 • xора, които искат да научат основите на Дао;
 • хората, които искат да си припомнят тези практики;
 • за тези, които искат да усъвършенстват практиката си;
 • тези, които вече преподават;
 • това събитие може да бъде отлична възможност да преживеете отново Дао Бейсик с Юта.

Практиките се допълват с лесни Ци гун упражнения, като се научавате как да използвате ефективно тези ценни ресурси в ежедневието си.
––––––––––––––––––––
С обучението за Асоциирани Дао-инструктори (АДИ) имате възможност да задълбочите и усъвършенствате познанията си и Вашата лична практика от вътрешната даоска алхимия. Практиките са лесни за заучаване и практикуване, като са изключително ефективни. Насочени са към справяне с отрицателните емоции и стреса.
В обучението по Вътрешна алхимия – Част 1 могат да участват всички желаещи;
За участие в обучението за Дао инструктори е необходим предварителен опит в Даоските практики.

 • Такса участие: Евро 250
 • Изпит: Евро 35
 • Сертификация: Евро 30

Юта Келенбергер е родена в Германия. През 1987 тя за първи път участва в курс по CNT I, воден от даоистския Гранд Мастер Мантак Чиа, което слага край на нейните дългогодишни търсения на практически духовен курс, който едновременни да развива тялото, ума и духа. Всичко започнало в мечтите и сънищата й още когато била тийнейджър. По-късно пътувала по целия свят, за да открие учител. Юта и съпругът й са се обучили и практикуват различните дисциплини от системата на Универсалното Лечебно Дао (UHT) и в последствие през 1997г. се установяват да живеят, работят и преподават в центъра на Гранд Мастер Чиа, Tao Garden Health Spa & Resort в северната част на Тайланд. Юта преподава практиките и медитациите на Универсалното Лечебно Дао всяка година в Европа и други континенти.
Етапи в живота на Юта: 1990: Инструкторски курс с Гранд Мастер Чиа в Ню Йорк; 1992: сертифицира се за CNT, 1995: инструктор по Tai Chi Chi Kung I; 1999: инструктор по Медицински Ци Гун I, Сливане I, II& III и Tai Chi Chi Kung II; 2000: Гранд Мастер Чиа обявява Юта за Старши UHT инструктор, а през 2001 става Старши CNT инструктор, a от 2010 е глобален CNT Лидер.

За допълнителна информация и записване моля, свържете с нас на: universaltaobg@gmail.com и на тел: 0899877900.
За регистрация: universaltaobg@gmail.com

Таксата за участие, моля преведете по следната сметка, не по-късно от 25 май 2020:
УниКредит Булбанк
Мариела Таскова
IBAN: BG63UNCR76301014738901
BIC: UNCRBGSF
Основание за плащане: Вашите имена и курса в който участвате.

*Всички участници ще получат линк за събитието в Zoom.