pixel

Отваряне на Микрокосмическата Орбита

Тайният У Дан метод на Въртящата се перла (по Майкъл Уин)

Дата: 10 март 2018
Време: 13:00 – 17:00 ч.
Място: София, Спортна зала Триадица, вх.2 (от ул. Рикардо Вакарини)

Най-известната Даоистка медитация е тази на Микрокосмическата Орбита. Станала достъпна на запад сравнително наскоро от първите книги на Мантак Чиа, тя все повече се преподава и от други учители. Методът на Въртящата се Перла, достигнал до нас чрез Майкъл Уин се счита за един от най-ефективните за активиране и поддържане на протичането на енергията в Микрокосмическата орбита. По стриктната традиция на планината У Дан, този метод се предава само устно без никакви писмени или други документи и се поддържа като един вид „отворена тайна“.
Какви са ползите от медитацията на Микрокосмическата Орбита

  • Позволява ни да усетим едно дълбоко чувство на баланс и хармония само след 15 минутна практика. Последователите на Йога я обичат – орбитата балансира всички чакри едновременно, Даоистите я обожават – един бърз и ефективен начин да се балансират трите Дан Тиен центрове.
  • Помага за преодоляване на различни пристрастявания – към храна, алкохол, тютюнопушене, обсесивни състояния и други.
  • Спираловидното движение на перлата запечатва нашата аура, създава едно защитено вътрешно пространсво, в което виншните влияния не могат да проникнат.
  • Методът на Въртящата се Перла е най-ефективният за хармонизиране на Ин-Ян полярностите, балансира двойките Небе-Земя, мъжко-женско, кръв-Чи, огън-вода в Енергийното тяло.
  • Подпомага възможността нашият Изначален Дух (Юан Шен) да изплува от дълбокото несъзнавано в нас и да се интегрира с личността ни (Себереализация)

ЧИ ГУН за Отваряне на Потока в Орбитата

Допълнителни специализирани Чи Гун упражнения спомагат за по-лесното отваряне на енергийните канали, и повишаване на чувствителността към енергията и са много полезни за западния тип човек, който е по-активен и по-трудно навлиза в неподвижни съзерцателни медитативни практики:

  • Пресичане на Великия Океан
  • Прегръщане на Слънцето и Луната
  • Водното Колело Прочиства Предния Канал
  • Дланите се Движат в Разширяващи се Мини Орбити
  • Бракът на Небето и Земята

Преподавателят Стоян Христов е Асоцииран инструктор, от Май, 2013 а от Ноември, 2016 – Сертифициран инструктор в системата на Универсалното Лечебно Дао. Оторизиран е от Майкъл Уин да преподава „У Джи Гун“, една 800 годишна Чи Гун форма предназначена за вътрешна трансформация и духовно просветление.
Главни приоритети в преподаването му са индивидуалният подход и стремежът към задълбочено вникване във всеки един детайл от изучаваните техники, с цел най-ефективното им предаване и лесно и гладко възприемане от обучаемите.

Интересува се от техники за себепознание и себеразвитие от много години. След дълго бродене из безбежното море от учители, системи и техники, в книгите на Мантак Чиа и разработеното от него Универсално Лечебно Дао, открива най-ясната, снабдена със задълбочена теоретична информация и точно дефинирани практически стъпки и етапи система, за постигане на всяка една цел, която един търсещ в областта на духовното би могъл да си постави – от подобряване на физическото и психическо здраве до духовно безсмъртие.

Такса участие:
* 40 лв за записване до 5 март;
* 60 лв за записване до 10 март.
* 10 лв отстъпка ползват всички притежатели на карти за редовните седмични занятия в залата на ул. Триадица 5б, в София.

Таксата за участие преведете по следната сметка:

УниКредит Булбанк АД
“УНИВЕРСАЛНО ТАО – БГ” EООД
IBAN: BG78UNCR70001520235822
BIC: UNCRBGSF
Основание за плащане: Вашите имена и името на семинара
За допълнителна информация: www.taobg.eu, universaltaobg@gmail.com, 0899877900; 0884 699 582.

Имате възможност и да заявите билет за участие в семинара на посочените по-горе телефони или е-мейл и да Ви го изпратим с куриер на посочен от Вас адрес или офис на Еконт.