pixel

ПЪРВИ СТЪПКИ В ДАО

Дата: 02 юли 2017г
Регистрация: 8:30-9:20 ч.
Време: 09:30-17:30 ч.

Място: гр.София, кв. Стрелбище, ул. Метличина поляна 14, Спортна зала Триадица, вх.2 (вх.2 е от ул. Рикардо Вакарини)
За записване: universaltaobg@gmail.com, тел:0899877900.

Такса участие

До 27 юни 2017На място
Цени в лв7090

Пълна система за развитие на по-голяма жизненост, творчество, самолечение и вътрешен мир.

“Вода газим, жадни ходим”

Всички сме наясно, че необятното енергийно поле е навсякъде около нас и въпреки това ние често се чувстваме уморени, отпаднали и изтощени. Как да установим трайна връзка и да черпим сили от безкрайните енергийни източници около нас?

Лечебното Тао представя основните практики на древната даоска система, предназначени да започнат да развиват самолечебния потенциал на всеки индивид. Той предлага прости техники за трансформиране на стреса в жизненост, разширяване на съзнанието и задвижване на мощните енергии на самолечение и поддържане на здравето. По време на този семинар ще се потопим дълбоко в енергиите, които ни правят по-жизнени и здрави.

Вътрешната усмивка

Първата практика, която ще научим, е простата и мощна вътрешна усмивка; Начин за насочване на освежаващите енергии на усмивка към всеки от жизнените ни органи, жлези, кости и мускули. Вътрешната усмивка отваря вътрешната вселена, която усеща собственото си тяло отвътре. Като се научим да говорим на нашите органи с разбираем език, ние засаждаме семената на вътрешната комуникация. Вътрешната усмивка е един от най-преките начини за навлизане в дълбоки състояния на релаксация с минимални усилия.

Шестте лечебни звука

Всички емоционални състояния, които преживяваме, от най-ниското до най-възвишеното възприемат като отправна точка начина, по който жизнената сила тече през нашите тела. Древните даоси откриха, че нашите емоции, отрицателни и позитивни, възникват в рамките на нашите жизненоважни органи, в зависимост от това колко спокойни или стегнати са те. Шестте Лечебни Звука ни връщат към звуковите честоти, които принадлежат на всеки орган, когато те текат в хармонично състояние. Чрез извършване на прости жестове в координация със звуците ние сме в състояние да настроим всеки орган обратно в състояние на хармония и по-добър поток.

Микрокосмическата орбита

Нашето здраве и благополучие зависи от начина, по който реката на жизнената сила тече през тялото ни. Ако потокът е безпроблемен, ние се радваме на добро здраве и положителни състояния на ума. Ако потокът е ограничен, ние се чувстваме уморени и неспособни да пробием отрицателни ситуации и състояния на ума.
Микрокосмическата орбита е името, дадено на просто упражнение за отваряне на енергийния поток и поддържане на енергийните пътища без задръствания. Орбитата се движи нагоре по гръбнака, на гърба и надолу по предната част на гърдите. Нищо не може да бъде по-лесно, но древните даоси откриха, че ежедневното поддържане на този поток е от съществено значение за изцелението и предотвратяването на болестите от нарушаване на ежедневието ни. Всеки път, когато завършим схема на Орбитата, нашата жизненост се увеличава, като поставя началото на процес на абсорбиране на енергия от Вселената, чрез повишаване на ефективността на всички процеси на тялото.

За допълнителна информация, моля разгледайте сайта: www.taobg.eu или се свържете с нас на: universaltaobg@gmail.com, тел: 0899877900.

За записване: universaltaobg@gmail.com, тел:0899877900.

Таксата за участие преведете по следната сметка, не по-късно от 27 юни 2017:

УниКредит Булбанк АД
“УНИВЕРСАЛНО ТАО – БГ” EООД
IBAN: BG78UNCR70001520235822
BIC: UNCRBGSF

Основание за плащане: Вашите имена и обучението в което участвате.