pixel

Ток Сен масаж обучение

Дата: 08-09 октомври 2018 г.

Преподавател: Юта Келенбергер – Браншов Лидер и Старши Чи Ней Дзанг (ЧНД) инструктор в школата Универсално Лечебно Дао на Майстор Мантак Чиа.

Място: София, Спортна зала “Триадица”, ул. „Метличина поляна“ 14, жк. Гоце Делчев

Време: 9:30 – 17:00 ч.

Регистрация за участие: тел: 0899 877 900, universaltaobg@gmail.com, Mариела Таскова

Срок за ранно записване: 12 септември 2018г.

Допълнителни изисквания: Всички, които ще участват в курса, нека си носят постелка или при възможност – мобилна масажна маса, възглавница и/или завивка, масажно олио и удобни дрехи и работни/спортни обувки.

Ток Сен е масажът, който пести силите на масажистите, тъй като се използват дървени приспособления, а не работите с ръце. От друга страна ефектът върху клиентите е наистина феноменален.

Чи Ней Цанг Лечебна Хармония – Tok Sen (мускули, сухожилия и Mеридианен масаж)

Tok Sen (мускули, сухожилия и Mеридианен масаж) е част от вътрешния сухожиленМасаж Чи Ней Цанг, който раздвижва енергията (чи) по цялото тяло като отпуска иотваря различните пасажи. Научавате се да използвате спесифични техники (притискане с пръсти, усукване и спираловидни движения, загребване и техники навълната), използвани в Чи Ней Цанг за да се отворят и да освободят блокажите вкоремната област, артериите, мускулите, сухожилията, прешлените, плешките, опашнатакост, ръцете, краката, крака, ставите, ръцете, шията и линиите на меридианите.Научавате техники за подробен масаж за деблокиране на стагнирана енергия, като сеосвобождават стегнати сухожилия и мускули, и облекчава се гърба и болките в ставите.Обяснява се техниката с почукващ масаж на Tok Sen, който изпраща вибрационнаенергия дълбоко във фасцията и мускулите. Също така как да се използват 10-тетайландски енергийните меридиани, известни като Sen Sib и 12-те мускулно сухожилнимеридианите на китайската акупунктура в масаж.

TOK Sen (Тайландски масаж с дървени приспособления), което на тайландски означава“take off energy lines”. Това е древна тайландска меридианна техника, за изчистване наблокирана енергия. Използва се механична и звукова вибрация, работещи дълбоко презфасцията и мускулите. Чувства се отваряне и освобождаване на напрежението враменете, врата и гърба, мускулите не са така напрегнати. Тази уникална лечебнатехника, създадена в Северен Тайланд (Lanna), датира от над 5000 години.

Tok Sen помага за подобряване на енергийния поток и облекчава болки в мускулите. Тазипроцедура навлиза дълбоко и отваря мускулите, сухожилията и меридианните линии ворганизма за вашето здраве и благополучие.

 

Юта Келенбергер е родена в Германия. През 1987 тя за първи път участва в курс по CNT I, воден от даоистския Гранд Мастер Мантак Чиа, което слага край на нейните дългогодишни търсения на практически духовен курс, който едновременни да развива тялото, ума и духа. Всичко започнало в мечтите и сънищата й още когато била тийнейджър. По-късно  пътувала по целия свят, за да открие учител. Юта и съпругът й са се обучили и практикуват различните дисциплини от системата на Универсалното Лечебно Дао (UHT) и в последствие през 1997г. се установяват да живеят, работят и преподават в центъра на Гранд Мастер Чиа, Tao Garden Health Spa & Resort в северната част на Тайланд. Юта преподава практиките и медитациите на Универсалното Лечебно Дао всяка година в Европа и други континенти.

Етапи в живота на Юта: 1990: Инструкторски курс с Гранд Мастер Чиа в Ню Йорк; 1992: сертифицира се за CNT, 1995: инструктор по Tai Chi Chi Kung I; 1999: инструктор по Космическо Лечение I, Сливане I, II& III и Tai Chi Chi Kung II; 2000: Гранд Мастер Чиа обявява Юта за Старши UHT инструктор,  а през 2001 става Старши CNT инструктор, a от 2010 е глобален CNT Лидер.

Цена на курса:
200 Евро до 12 септември 2018г.;
300 Евро до 8 октомври 2018 г.;

В цената е включен на 1 комплект приспособления за Ток Сен масаж.

За повече информация във връзка с CNT обучения, моля свържете се с:

Мариела Таскова – universaltaobg@gmail.com; 0899 877 900; www.taobg.eu;