pixel

ДАО НА САМОЛЕЧЕНИЕТО ИЛИ КАК ДА ПРЕОДОЛЕЕМ ВЪТРЕШНАТА СИ СЪПРОТИВА

Безплатна лекция

Дата: 19 Май 2017
Време: 19:00-21:00 ч.

Място: гр.София, Парк-хотел Москва, ул. Незабравка №25, близо до Метростанция Жулио Кюри.

Безплатна лекция

Резервирайте Вашето място в залата, тъй като местата са ограничени.
За резервации: 0899877900, universaltaobg@gmail.com

Мнозина твърдят, че във Вселената съществува неограничен източник на енергия. При все това хората се разболяват, остаряват, страдат емоционално и физически. Защо не можем да се сдобием с тази свободна енергия и да имаме съвършенно здраве?

Отговорът е: ВЪТРЕШНА СЪПРОТИВА. Откъде възниква тя и как може да бъде преодоляна? ДАО предлага ясна карта и методи за постигане на по-добър достъп до тази универсална енергия.
Ще разгледаме СЪПРОТИВИТЕ придобити от семейството и културата, от нашите предшественици, дължащите се също така и на кармично-астрологичните и духовни причини. По какъв начин Себеприемането (Любовта към себе си, но не и нарцисизмът) представлява основното лекарство.

Майкъл Уин е Чигун учител на Запад в продължение на 35 години. Два мандата е президент, основател и член на Националната Ци Гун асоциация в САЩ. Той е и съавтор на първите седем книги на Мантак Чиа. След като учи с десетки майстори, Уин разработва уникална система за личностно развитие, която зарежда обикновения чигун с даоската вътрешна алхимия.

Той основава HealingTaoUSA.com, която спонсорира най-голямата програма за даоски изкуства на Запад – 20 летни лагера в Ашвил, N.C, специализирана в сертифицирането на високо ниво Чи Кунг учители и лечители. Той пише главата за медицински Чигун в “A Physician’s Guide to Alternative Medicine”. Той е изнасял доклади в множество международни конференции на даоски учени и е в редколегията на вестник “Журнал за Даоистки Учения”.

Уин е автор на много популярен метод за Вътрешната усмивка: Дao Път към Мир и самостоятелно приемане (безплатна електронна книга на разположение на неговия уебсайт) и Primordial Тай Чи: Път за просветения и любов към себе си (предстои да бъде публикувана през 2017 г.).

Уин прави десет домашни учебни курсове с метод за развитие на Даоска Вътрешна Алхимия за практикуващите Ци Гун, известен в Китай като безсмъртие. С тяхна помощ практикуващите имат възможност да изследват духовните дълбини на “просветлението в цялото тяло” Той води 18 Чигун Дрийм Екскурзии в Китай, в свещените даоски планини за хора, търсещи духовно приключение.

Уин живее със съпругата Джем и три годишния им син Emerald в дървена колиба близо до Ашвил, NC, където планира да изгради храм, който да приюти Световния център за духовна наука.