pixel

ВЪВЕДЕНИЕ В ДАО НА ПРОЯВЛЕНИЕТО (MANIFESTATION)

Старши-инструктор Рентао Равазио
Дата: 03 октомври 2017г
Време: 14:00-17:30 ч.

Място: гр.София, Парк-хотел Москва, ул. Незабравка №25, близо до Метростанция Жулио Кюри.
За записване: universaltaobg@gmail.com, тел:0899877900.

Такса участие

Цени в ЛеваДо 31 август 2017След 31 август 2017
ДАО на проявлението90130

Предварителни изисквания към участниците в това обучение: няма.

В това кратко въведение за проявлението ще навлезем в теми като творческата вълна, самоусъвършенстването, инструментите за вътрешна и външна проява, както и матрицата на страха и как да създадем електромагнитна съвместимост, която ни позволява лесно да се проявява от корема , сърцето и главата – новата реалност или новия начин на живот, който искаме и желаем.

Ние получаваме това, върху което съсредоточаваме и насочваме нашето внимание, към това, което ще постигнем в живота си – точно това, което ще се случи в живота ни с нас.

Какво наистина искаме и как да изразим тази нова реалност?

През този половин ден ние не само ще видим как да влезем в такова състояние на почтеност, съгласуваност и хармония, но и как да съчетаем и приведем вътрешната реалност с външната реалност, която желаем да постигнем.
Ще разберем, че всичко, което възнамеряваме, мислим, казваме и правим, прави вълни (както когато хвърлите камък във водата, създава вълни, които продължават дълго след като камъкът вече е потънал в земята) в колективния човешки ум или в творческото поле. И накрая тези вълни се връщат при нас с увеличена амплитуда … тоест с огромна сила. Това работи както за отрицателни, така и за положителни вериги за информираност, което е още един инструмент, който ще изследваме във връзка с нашата сила на проявление …

Ако не поръчате в ресторант, нищо няма да се появи. Точно така работи и творческото поле. Живеем във Вселената на усещането и искаме да бъдем щастливи и в хармония с Вселената. Вселената прави всичко с нулево усилие, защото знае най-краткия, най-бързият и най-хармоничен начин между нас и мечтата ни.
Накрая ще проучим всички елементи за това как да бъдем в Електромагнитната съгласуваност, така че да проявяваме без усилия това, което наистина искаме и желаем в нашия живот.

Водещият е Рентао Равазио. Рентао е над 20 години близък инструктор студент, асистент и старши инструктор на Майстор Мантак Чиа – международно признат авторитет за даоски практики. Рентао e ценен и уважаван инструктор, който преподава по цял свят.

За допълнителна информация, моля разгледайте сайта: www.taobg.eu или се свържете с нас на: universaltaobg@gmail.com, тел: 0899877900.

За записване: universaltaobg@gmail.com, тел:0899877900.

Таксата за участие преведете по следната сметка, не по-късно от 25 септември 2017:

УниКредит Булбанк АД
“УНИВЕРСАЛНО ТАО – БГ” EООД
IBAN: BG78UNCR70001520235822
BIC: UNCRBGSF

Основание за плащане: Вашите имена и обучението в което участвате.