pixel

Перлата на Червения Дракон – Таен У ДАН метод на Микрокосмическата орбита

 

ЗА ПРЪВ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ
Майкъл Уин – международно признат Чи Гун учител

Датa: 20 Май 2017
Време: 9:30-17:30 ч.

Място: гр.София, Парк-хотел Москва, ул. Незабравка №25, близо до Метростанция Жулио Кюри.

Такса участие 170 лв. (за 20 и 21 май 2017 – 290 лв.)

За записване: Капаро от 70 лв за всеки един от семинарните дни до 3о април 2017 и остатъкът от сумата до 10 май 20117. При записване след 01 май 2017 има 15 евро оскъпяване за всеки от семинарните дни.
Форма за регистрация и банковите данни ще намерите в бутон РЕГИСТРАЦИЯ на менюто на сайта.
За допълнителна информация: 0899877900, universaltaobg@gmail.com

Най-известната Даоистка медитация е тази на Микрокосмическата Орбита. Станала достъпна на запад сравнително наскоро от първите книги на Мантак Чиа, тя все повече се преподава и от други учители. Като един от първите ученици на Мантак Чиа и със своя вече 36 годишен опит, Майкъл Уин е тествал около дузина различни методи за активиране и поддържане на протичането на енергията в Микрокосмическата орбита. Един от тези методи се откроява толкова много, че Майкъл спира използването и преподаването на всички други техники за отваряне и поддържане на орбитата. По стриктната традиция на планината У Дан, този метод се предава само устно без никакви писмени или други документи и се поддържа като един вид „отворена тайна“.

Какви са ползите от медитацията на Микрокосмическата Орбита
 • Позволява ни да усетим едно дълбоко чувство на баланс и хармония само след 15 минутна практика;
 • Последователите на Йога я обичат – орбитата балансира всички чакри едновременно;
 • Даоистите я обожават – един бърз и ефективен начин да се балансират трите Дан Тиен центрове;
 • Помага за преодоляване на различни пристрастявания – към храна, алкохол, тютюнопушене, обсесивни състояния и други.
 • Спираловидното движение на перлата запечатва нашата аура, създава едно защитено вътрешно пространсво, в което виншните влияния не могат да проникнат.
 • Методът на Перлата на Червения Дракон е най-ефективният за хармонизиране на Ин-Ян полярностите, балансира двойките Небе-Земя, мъжко-женско, кръв-Чи, огън-вода в Енергийното тяло.
 • Подпомага възможността нашият Изначален Дух (Юан Шен) да изплува от дълбокото несъзнавано в нас и да се интегрира с личността ни (Себереализация).

Майкъл преподава също така специални Чи Гун движения за подпомагане отварянето на Орбитата.

С какво този метод за отваряне на Микрокосмическата Орбита превъзхожда всички останали:
 • Стандартните методи циркулират само Чи по предния и задния канал. Орбитата на Червения Дракон смесва Дзин и Чи. Прониква по-дълбоко в тялото, предизвиквайки по-мощна трансформация на много нива.
 • Притежава по-голям лечебен ефект при хронични болести и разсейване на тумори.
 • Веднъж активирана, въртящата се перла циркулира автоматично по орбитата благодарение на собствената си вътрешна сила – с по-малко усилие се постига по-голяма ефективност. При другите методи въртенето се поддържа от намерението на съзнанието, което води до нейното спиране когато умът се отклони.
 • Драконоподобни създания от дълбините на земята могат да бъдат призовани във въртящата се перла. Това подравнява нашето Енергийно тяло с това на Земята. Майкъл споделя съответната инициация.
 • Орбитата на Червения дракон е идеалната подготовка за Даоистките алхимични формули. Тя засилва нашата способност да създаваме и поддържаме перлата, която е нашият контейнер за душевна трансформация, есенцията която остава и след смъртта.
 • Методът на въртящата се перла наподобява въртенето на самата планета Земя, Слънцето и Галактическото въртене. По този начин се отваря и задълбочава резонансът ни с поток на космическата Чи и чувството ни за неизменната подкрепа на природата.
 • Този метод на Микрокосмическата Орбита балансира всички наши меридиани заедно с енергията на нашите предшественици както и трите Дан Тиен центрове. Персоналното ни Енергийно тяло се превръща в едно постоянно движещо се „колело на въртяща се енергия (Чи)“, което ускорява нашата Дзин->Чи->Шен->У трансформация.

  Майкъл Уин е Чигун учител на Запад в продължение на 35 години. Два мандата е президент, основател и член на Националната Ци Гун асоциация в САЩ. Той е и съавтор на първите седем книги на Мантак Чиа. След като учи с десетки майстори, Уин разработва уникална система за личностно развитие, която зарежда обикновения чигун с даоската вътрешна алхимия.
  Той основава HealingTaoUSA.com, която спонсорира най-голямата програма за даоски изкуства на Запад – 20 летни лагера в Ашвил, N.C, специализирана в сертифицирането на високо ниво Чи Кунг учители и лечители. Той пише главата за медицински Чигун в “A Physician’s Guide to Alternative Medicine”. Той е изнасял доклади в множество международни конференции на даоски учени и е в редколегията на вестник “Журнал за Даоистки Учения”.

  Уин е автор на много популярен метод за Вътрешната усмивка: Дao Път към Мир и самостоятелно приемане (безплатна електронна книга на разположение на неговия уебсайт) и Primordial Тай Чи: Път за просветление и любов към себе си (предстои да бъде публикувана през 2017 г.).

  Уин прави десет домашни учебни курсове с метод за развитие на Даоска Вътрешна Алхимия за практикуващите Ци Гун, известен в Китай като безсмъртие. С тяхна помощ практикуващите имат възможност да изследват духовните дълбини на “просветлението в цялото тяло”. Той води 18 Чигун Дрийм Екскурзии в Китай, в свещените даоски планини за хора, търсещи духовно приключение.

  Уин живее със съпругата Джем и три годишния им син Emerald в дървена колиба близо до Ашвил, NC, където планира да изгради храм, който да приюти Световния център за духовна наука.