pixel

OFT 1 & 2 (Original Feeling Touch)

Дата: 9-ти и 10-ти ноември 2019
Време: 09:30 – 19:00 ч.
Място: София, ул. Г.С.Раковски 108, ет.2, зала 1

За събитието е осигурен превод на български език.

Каним ви на уникалния семинар Докосване до първичното усещане (OFT), който вече няколко години се провежда в България и е успял да помогне на десетки хора в страната ни.

Семинарът се води от Андрю Фретуел – създател на метода и дългогодишен преподавател по Wu Ji Gong, лектор и учител по ген ключовете.

Колективният стрес, който се задържа в тялото на всеки човек, е интегриран в нервната система, в клетките и в гледната ни точка за живота. Този колективен стрес ни тласка подсъзнателно, освен ако не осъзнаем истинската природа на човешките същества, която е в дълбок покой. OFT предизвиква дълбоко отпускане на тялото и приемане на истинската ни природа. Това е мощен метод, който е лесен за усвояване и притежава силен ефект. По време на курса ще имаме възможност да навлезем по-дълбоко в собствения си процес на лекуване и трансформация и ще се научим как да използваме техниката за подкрепа и лечение и на другите.

В този семинар ще научим:

 • Как да проведем пълна OFT сесия на гърба, бъбреците и надбъбречната система и да можем да я практикуваме веднага след курса.
 • Как потиснатите травми и болезнените неотработени чувства са коренът на всички хронични болести и повтарящи се симптоми, за които нямаме обяснение.
 • Кой е коренът на всички хронични заболявания, които се появяват вследствие на неусвоени емоционални заряди в тялото.
 • Как всички симптоми са знак на еволюционния импулс на душата ни по пътя към израстването и развитието.
 • Симптомите не са нещо, което трябва да отстраняваме, те са обратна връзка от жизнената ни сила, която ни казва, че е време да задълбочим нашето пътешествие.
 • Как да направляваме собствената си жизнена енергия, когато прилагаме OFT.
 • Как да прилагаме принципите на Вътрешната усмивка когато практикуваме лечебното докосване.
 • Въведение в Даоската алхимична енергийна тренировка на тялото.
 • Ще се научим на Слушащото докосване и Силата на нежността.
 • Как да останем емоционално неутрални, центрирани в тялото си и напълно присъстващи по време на OFT сесията.
 • Как да подкрепяме и насочваме хората през трудните им моменти и болезнени чувства.
 • Емоционална анатомия от Даоската Вътрешна Алхимия.

Практиките от Вътрешната Алхимия учат на сила и заземяват тялото ни, така че да бъдем по-ефективни при провеждането на OFT.

На този курс ще се запознаем с практиките на:

 • Дълбок Земен Пулсиращ Чи Гунг.
 • Чи Гунг на Деветте Космически спирали.
 • Петте елемента.

Също така, чрез OFT можем да се свържем със своите генетични рани и да преминем през процеса на позволяване, приемане и обгръщане, с който можем да ги излекуваме.

ЗА КОГО Е ТОЗИ СЕМИНАР?

Лесна и ефективна практика, чрез която може да се подпомогне тялото (своето и на близки хора) да се освободи натрупания стрес и емоции. Усвояването на тази техника ще даде на всеки участник още един инструмент, с който да постигне баланс между тялото, емоциите и мислите си.
Всеки, който е терапевт, психолог, лечител, масажист и за всеки, чиято професия е свързана с лечение, образование, или подкрепа и/или искате да се грижите по добре за себе си и близките си без да имате предишен опит в изброените професии.
За всеки, който знае, че неговото призвание е да подкрепя другите хора в техния процес на лекуване и усеща OFT като правилния за него път да осъществи тази си мисия. За всеки, който иска да се сертифицира като OFT терапевт и да превърне тази техника не само в своя работа, а и в начин на живот. Ако този път ви е интересен може да прочетете подробно описание какъв е сертифицикациония процес ТУК.

По време на самия семинар Андрю Фретуел ще обясни самия процес на сертифициране и какво е необходимо да се направи, за да може всеки да се включи в него.

ВАЖНО – в процеса за сертифициране за следващата година ще може да се включите само по време на този семинар.

Всеки който се интересува от своето здраве и иска да научи
Преподавателят Андрю Фретуел е старши инструктор на UHTS и създател на OFT, както и дългогодишен преподавател по ген ключовете. Повече за него ще научите ТУК.

Всеки участник ще получи:

 • Писмени материали свързани с темата и техниката.

По време на семинара е необходимо да носите удобни дрехи, в които тялото ви да се чувства комфортно и свободно.

Също така, по време на престоя си в България, Андрю Фретуел ще провежда и лични сесии в периода 11-15 ноември 2019, за които можете да си запазите индивидуален час.

Taкса участие: 240 лв.

За допълнителна информация: www.taobg.eu
За записване: universaltaobg@gmail.com, Мариела Таскова – 0899877900.