pixel

OFT 1 & 2 (Original Feeling Touch)
Докосване до първичното усещане

Старши-инструктор Андрю Фретуел

Дата:
21 – 22 април 2018 г.
Време: 09:30 – 19:00 ч.
Място: София, бул. “Мария Луиза” 58, ет. 3
За записване: universaltaobg@gmail.com, тел:0899877900.

Такса участие:
За 1 участник – 185 лв.
За 2-ма участници: 325 лв.

Universal Healing Tao Bulgaria и Gene Keys Bulgaria ви канят на обучение по Докосване до първичното усещане (OFT) – Ниво 1 и Ниво 2. Курсът ще се проведе от Андрю Фретуел – създател на метода и дългогодишен преподавател по Wu Ji Gong, лектор и учител по ген ключовете.

Колективният стрес, който се задържа в тялото на всеки човек, е интегриран в нервната система, в клетките и в гледната ни точка за живота. Този колективен стрес ни тласка подсъзнателно, освен ако не осъзнаем истинската природа на човешките същества, която е дълбок покой. OFT предизвиква дълбоко отпускане на тялото и приемане на истинската ни природа. Това е мощен метод, който е лесен за усвояване и притежава силен ефект. По време на курса ще имаме възможност да навлезем по-дълбоко в собствения си процес на лекуване и трансформация и ще се научим как да използваме техниката за подкрепа и лечение и на другите.

В този курс ще научим:

 • Как да проведем пълна OFT сесия на гърба, бъбреците и надбъбречната система и да можем да я практикуваме веднага след курса.
 • Как потиснатите травми и болезнените непреработени чувства са коренът на всички хронични болести и повтарящи се симптоми, за които нямаме обяснение.
 • Кой е коренът на всички хронични заболявания, които се появяват в следствие на неусвоени емоционални заряди в тялото.
 • Как всички симптоми са знак на еволюционния импулс на душата ни по пътя към израстването и развитието. Симптомите не са нещо, което трябва да отстраняваме, те са обратна връзка от жизнената ни сила, която ни казва, че е време да задълбочим нашето пътешествие.
 • Как да направляваме собствената си жизнена енергия, когато прилагаме OFT.
 • Как да прилагаме принципите на Вътрешната усмивка и Хоопонопоно, когато практикуваме лечебното докосване.
 • Въведение в Даоистката алхимична енергийна тренировка на тялото.
 • Ще се научим на Слушащото докосване и Силата на нежността.
 • Как да останем емоционално неутрални, центрирани в тялото си и напълно присъстващи по време на OFT сесията.
 • Как да подкрепяме и насочваме хората през трудните им моменти и болезнени чувства.
 • Емоционална анатомия от Даоистката Вътрешна Алхимия.

Практиките от Вътрешната Алхимия учат на сила и заземяват тялото ни, така че да бъдем по-ефективни при провеждането на OFT.

 • Дълбок Земен Пулсиращ Чи Гунг.
 • Чи Гунг на Деветте Космически спирали.
 • Петте елемента.

Също така, чрез OFT ние можем да се свържем със своите генетични рани и да преминем през процеса на позволяване, приемане и обгръщане, с което да ги излекуваме.

ЗА КОГО Е ТОЗИ КУРС?

Терапевти, психолози, лечители, масажисти и за всеки, чиято професия е свързана с лечение, образование, или подкрепа. Принципите, които ще научите по време на този курс, ще задълбочат вашата ефективност, дори да нямате намерение да практикувате. Можете да прилагате лечебните принципи на OFT, усвоени от този курс, във всяка област с много голям успех. Това обучение ви дава възможност да поставите началото на вашето квалифициране като OFT специалист.

Всички участници ще получат сертификат.

 

Инструктор

Преподавателят Андрю Фретуел е Старши инструктор на UHTS и създател на OFT, както и дългогодишен преподавател по ген ключовете. Повече за него ще научите тук: https://taobg.eu/учители/андрю-фретуел/

Какво трябва да носим със себе си на курса?

 • постелка
 • малка възглавничка
 • удобни дрехи

Четирите етапа на изцелението:

1. ОСЪЗНАВАНЕ на необходимостта от промяна, растеж и повече радост от живота. Това е нивото на симптомите, които са болезнени и нямат обяснение. Това често е етапът, в който хората идват да получат OFT.

2. ОБЪРКВАНЕ: когато събуждаме и освобождаваме скрити емоционални заряди от тялото си, но все още не знаем кой е човекът, в когото се превръщаме. Това може да бъде предизвикателна фаза, ето защо всички OFT специалисти са обучени как да подкрепят другите в този етап от лечението.

3. ПРОБИВ: когато нова енергия и преживявания се вливат в нашия живот, тяло и ум. Енергията, която някога е била използвана за поддържане на травми и болезнени преживявания, скрити от съзнанието, вече е достъпна за по-голяма радост и удоволствие от живота.
4. ИНТЕГРИРАНЕ: тъй като ние започваме да се чувстваме по един напълно нов начин, това трябва да бъде интегрирано в нашето ежедневие. Предизвикателство в тази 4-та фаза е, че приятелите, семейството и обществото се отнасят към вас като към вашето старо енергийно Аз, което вече не съществува, и това създава съпротива.

ЦЕНИ и РЕГИСТРАЦИЯ:

За 1 участник: 185 лв.
За 2-ма участници: 325 лв.

Можете да се регистрирате на:
www.taobg.eu

www.genekeys-bulgaria.com

ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
universaltaobg@gmail.com, 0899 877 900.
genekeysbulgaria@gmail.com, 0877 954 195

Таксата за участие преведете по следната сметка:

“УНИВЕРСАЛНО ТАО – БГ” EООД
IBAN: BG78UNCR70001520235822
BIC: UNCRBGSF
УниКредит Булбанк АД

Фондация “Ген ключове България”
IBAN: BG35STSA93000024602055
BIC: STSABGSF Банка ДСК

Основание за плащане: Вашите имена и OFT